Partners

FoodTrust is onderdeel van de Care for Food. Hoewel wij volledig zelfstandig werken zijn er relaties met Bureau voor Kwaliteitszorg (BK), MicroCare Laboratorium en CareNet Online QA Software.

BK is een vooraanstaande en landelijk georiënteerde dienstverlener in kwaliteit en voedselveiligheid in de levensmiddelenindustrie. Hierdoor hebben zij alle kennis over bijvoorbeeld HACCP, BRC, FSCC 22000 of IFS binnen handbereik. Ook wanneer het gaat om specifieke vragen.

MicroCare Laboratorium is het kennis- en servicelaboratorium van Nederland. Dankzij hun expertise zijn zij in staat voor elke klant in de food industrie op maat gesneden onderzoek te verrichten. U kunt bij MicroCare Laboratorium terecht voor analyses, onderzoek en inspecties, bijvoorbeeld productanalyses om eventuele voedselfraude aan te tonen.

CareNet biedt geautomatiseerde QA-oplossingen aan voor het optimaliseren van het kwaliteitsbeheerssysteem. Met CareNet verkrijgt u transparantie binnen uw bedrijf en de gehele keten. De online QA applicatie bestaat uit: inspecties, e-learning, handboek, specificaties en registraties.

Nieuws

Onveilig broodbeleg te koop via sociale media kanalen

Lees verder

Franse kwarteleieren verkocht als Nederlandse scharrelkwarteleieren

Lees verder

Belgisch vleesbedrijf verdacht van datumfraude

Lees verder