Trainingen

FoodTrust biedt ook verschillende mogelijkheden om uw medewerkers te trainen op het gebied van voedselveiligheid, Food defense en voedselfraude.

Incompany trainingen
Om meer kennis te vergaren bieden wij trainingen aan op gebied van Food defense en voedselfraude. Deze trainingen verzorgen wij incompany zodat we de inhoud van de training aan bedrijfsspecifieke situaties aan kunnen passen.

Ook op het gebied van crisismanagement bieden wij trainingen aan. Aan de hand van een casus kunnen diverse oefeningen uitgevoerd worden die relevant zijn voor uw organisatie.

Open inschrijving trainingen
Naast een incompany training kunt u uw medewerkers inschrijven voor bijvoorbeeld de training Food defense. Deze training vergroot het inzicht in de gevaren van opzettelijke besmetting en het voorkomen hiervan. De deelnemers krijgen handvatten om het Food defense plan binnen hun organisatie op te stellen en/of aan te scherpen en worden zich bewust van hun verantwoordelijkheid hierin. Bekijk hier de trainingsagenda.

E-learning trainingen
Verder bieden wij ook e-learning trainingen Food defense en voedselfraude aan. Deze trainingen kunnen per stuk afgenomen worden. Zo kunnen werknemers individueel getraind worden, op een door u gewenste datum en locatie. Bekijk hier het aanbod aan e-learning trainingen.

Wilt u meer informatie over de trainingsmogelijkheden op het gebied van voedselveiligheid, Food defense, voedselfraude of crisismanagement? Neem dan contact met ons op.

 

 

Nieuws

IFS Product Integrity Audit (PIA)

Lees verder

68 bedrijven verdacht van misleiding of fraude met ‘biologische’ producten

Lees verder

#HeelFoodTrustbakt fraude taartjes

Lees verder