Voedselfraudeplan

In het voedselfraudeplan wordt met behulp van de vastgestelde risico’s uit de VACCP inventarisatie bepaald welke maatregelen genomen kunnen worden om de risico’s te borgen. Producten en processen welke een hoog risico vormen zullen het uitgangspunt zijn van het voedselfraudeplan.In het plan zullen de maatregelen vastgelegd worden, waarna ze geïmplementeerd en uitgevoerd zullen worden. Mogelijke maatregelen om de risico’s te kunnen borgen zijn:

  • Uitvoering van leveranciersaudits.
  • Analyseren van producten, bijvoorbeeld het analyseren van DNA in vlees.
  • Uitvoeren van een massabalans. Hierbij wordt bijvoorbeeld beoordeeld of de inkomende en uitgaande kilogrammen biologisch product overeen komen.

Wilt u meer weten over onze diensten? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier op de website. We kunnen dan een vrijblijvende afspraak maken.

Nieuws

Bijna miljoen euro buitgemaakt door onvoldoende beveiliging/Food defense

Lees verder

Albert Heijn en ISACert komen samen met Product Integrity Audit (PIA)

Lees verder

Grote hoeveelheden Spaanse rosé verkocht als Franse rosé

Lees verder
Melding: cookies

Wij en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om de effectiviteit van advertenties te registreren en te optimaliseren, om onze website te verbeteren, om de website naar behoren te laten werken, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring.

Cookie instellingen Cookies accepteren