Voedselveiligheid (HACCP)

Vaak wordt voedselveiligheid verward met kwaliteit. ‘Kwaliteit’ houdt in dat een product aan de verwachtingen van de gebruiker voldoet en voedselveiligheid is hier een onderdeel van. Voedselveiligheid is echter een wettelijke eis waarbij het toezicht wordt gedaan door de (NVWA). Om de voedselveiligheid in de voedingsmiddelenindustrie te garanderen zijn er voedselveiligheid systemen ontwikkeld. Klanten kunnen van u eisen dat u een kwaliteitssysteem zoals BRC, IFS, HACCP of FSSC 22000 heeft. Daarnaast draagt het bij aan een meer gestructureerde organisatie.

De voedselveiligheid specialisten van Bureau voor Kwaliteitszorg kunnen u hierbij ondersteunen.

Nieuws

Grote bedrijven starten met het vrijgeven van leveranciersinformatie

Lees verder

Gevangenisstraffen tot 3 jaar en geldboetes van 150.000 euro geëist vanwege fraude met vlees.

Lees verder

NVWA en Marktplaats werken samen tegen de verkoop van verboden spullen

Lees verder
Melding: cookies

Wij en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om de effectiviteit van advertenties te registreren en te optimaliseren, om onze website te verbeteren, om de website naar behoren te laten werken, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring.

Cookie instellingen Cookies accepteren