TEST

Voedselveiligheid (HACCP)

Vaak wordt voedselveiligheid verward met kwaliteit. ‘Kwaliteit’ houdt in dat een product aan de verwachtingen van de gebruiker voldoet en voedselveiligheid is hier een onderdeel van. Voedselveiligheid is echter een wettelijke eis waarbij het toezicht wordt gedaan door de (NVWA). Om de voedselveiligheid in de voedingsmiddelenindustrie te garanderen zijn er voedselveiligheid systemen ontwikkeld. Klanten kunnen van u eisen dat u een kwaliteitssysteem zoals BRC, IFS, HACCP of FSSC 22000 heeft. Daarnaast draagt het bij aan een meer gestructureerde organisatie.

De voedselveiligheid specialisten van Bureau voor Kwaliteitszorg kunnen u hierbij ondersteunen.

Nieuws

De lessen van de fipronilcrisis: Fabrikanten kunnen meer doen tegen voedselfraude

Lees verder

Spelden in verschillende producten gevonden

Lees verder

Miljonair koopt nepwhisky voor 8600 euro

Lees verder